Home

De Silva Groep is het bedrijf dat eigendom is van het ondernemers echtpaar Marjan Bos-Spijkman en Jan Bos.

Beide ondernemers hebben meer dan 30 jaar ondernemers ervaring.

 

Missie & visie

Vierde Industriรซle Revolutie

Wij staan aan de vooravond van een nieuwe (vierde) Industriรซle revolutie waarbij Big Data de game changer zal zijn. ICT en in het verlengde daarvan IA (Industriรซle Automatisering) gaan een belangrijke rol spelen in deze veranderingen.

Wij zien de volgende trends:

  • Producten worden slim (smart) en gaan met elkaar communiceren via het Internet of Things (IoT).
  • Consumenten gaan voor lokale fabriekjes zorgen via 3D-printen (customization by customers).
  • Consumenten gaan alleen voor gebruik van producten (auto’s, gereedschappen, etc.) betalen. Buurtbewoners gaan gezamenlijk duurzame producten aanschaffen en met elkaar delen.
  • De hoeveelheid aan grondstoffen neemt wereldwijd af. Hierdoor ontstaat de noodzaak voor een circulaire economy (denk hierbij aan hergebruik van materialen).

Bedrijven en instellingen kunnen plotseling te maken krijgen met een drastische verandering van hun markt;

  • Taxibedrijven krijgen te maken met bedrijven als Uber.
  • Banken met consumenten die hun eigen bank beginnen (BitCoins).

Industrie 4.0 / Smartfactories

In de productie zien wij slimme fabrieken (smartfactories) ontstaan met slimme productielijnen die zichzelf aan kunnen passen wanneer de gevraagde kwaliteit niet gehaald dreigt te worden. Vision-systemen en andere slimme sensoren zullen hiervoor worden ontwikkelt en met elkaar worden verbonden.

Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 maand geleden
Silva Groep BV

๐—๐—• ๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ.

Een mooie (nieuwe) stap voor ons bedrijf. De Van Doren Groep โ€“ bestaande uit Van Doren Engineers, Duim techniek en Van Lente Systeemintegratie โ€“ heeft JB Besturingstechniek uit Oosterwolde overgenomen.

Samen sterker: De match tussen JB Besturingstechniek en Van Doren was snel gevonden. โ€œWe kenden elkaar al door gezamenlijke projecten en hebben diverse overeenkomsten, bijvoorbeeld in onze manier van denken en doenโ€, legt Jos van Doren uit. โ€œDoor de overname kunnen we industriรซle klanten nรณg beter van dienst zijn.โ€ Bert Huisman, nu teammanager van Van Doren in Groningen, gaat de vestiging in Oosterwolde aansturen. Klanten en relaties behouden hun vertrouwde aanspreekpunten.

Lees meer op: www.at-aandrijftechniek.nl/branche/jb-besturingstechniek-onderdeel-van-doren-groep/86071/

Van Doren Engineers
... Lees MeerLees Minder

Contact





    Silva Groep B.V.
    Langekamp 41
    8431 PR Oosterwolde

    T:ย 0516 520 948
    E:ย info@silvagroep.nl